Qat cam shqip

Dear visitors, we decided to create this site to give Albanians everywhere the chance to communicate among each other.

Qat cam shqip-75

Also, for our m IRC users we will post all of the necessary commands and their functions.

You will get the opportunity to watch and listen to radions and Tv stations live, read the Albanian, Kosova, & Macedonia newpapers and much more...

Thank you for choosing us, we do all for Albanian people.

Ne jemi te vetedijshem per pergjegjesine qe kemi ndaj vizitoreve tane, ata na japin mirebesimin e tyre, dhe ne nuk duhet te lejojme qe ky besim te shkelet.

Por nga ana tjeter, ne duam qe jo vetem te plotesojme kerkesat e vizitoreve, por edhe t’i kenaqim ata.

Mendimet, ndjenjat, nevojat dhe eksperienca e vizitoreve jane ato qe nxisin punen e tone.Rregullat: - Obiektivi i ketij chat eshte argetimi, njoha si dhe bashkimi i shqiptareve anembane. Asnje vizitor nuk mund te reklamoje dhe propagandoje ne menyre te pa autorizuar. Moderatoret monitorojne mbarevajtjen e chat dhe raportojne tek Adminet. Anetaret VIP shtohen nga moderatore ose Admin pasi verifikohet qe kane te dhenat te sakta ne profil, jane aktiv, nuk kane probleme me stafin dhe user te tjere. Adminet kontrollojne mbarevajtjen, cilesine, respektimin e rregullave, krijojne partneritete me te tjere, propozojne moderatore, mund te bllokojne vizitor, raportojne tek administratori kryesore. Administratori kryesor eshte themeluesi i chat dhe koordinon punen me Adminet.- Qellimi yne eshte tu ofrojme vizitoreve nje sherbim cilesor dhe argetues. Cdo vizitor shqip-foles eshte i lire te hyje ne kete chat. Asnje vizitor nuk mund te perdor fjalor banal ne publik. Merr propozime per moderator nga Adminet, zhvillon strategji.Alba Nur also uses The Premium Cbox Chat, it is designed to be highly scalable, supporting hundreds of concurrent users on a single chat; its compatibility is unmatched engineered to function on every browser, Cbox takes advantage of newer technology where it's available, degrading gracefully on older systems.Cbox uses HTML and AJAX technologies requires no plugins.We've packaged this great featureset with additional support into our Premium service. She is extremely popular under the young Albanian audience in Albania, Kosovo, Montenegro and Republic of Macedonia. This is because she was the first singer to introduce R&B style to the Albanian public... Unikkatil (born in 1981) (birth name Viktor Palokaj, also known as Rebel a.k.a.